Proclaimer

Dit is de officiële website van het Bomenbos van gemeente Leudal. De gemeente Leudal is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze inhoud actueel en juist te houden. Komt u iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt hiervoor het e-mailadres gebruiken. Alle informatie die u ons geeft, behandelen wij vertrouwelijk. Persoons- of adresgegevens gebruiken we alleen waarvoor u ze heeft gegeven.

Auteursrechten

De gemeente Leudal heeft het auteursrecht op alle informatie op deze website, inclusief beeldmerken, logo’s en fotomateriaal. Het is niet toegestaan de informatie anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van de gemeente Leudal en onder bronvermelding gemeente Leudal.

Andere websites

Deze website bevat verschillende links naar andere sites. Het logo van de gemeente Leudal en de menubalk blijven bij een bezoek aan deze externe sites, in sommige gevallen in beeld. De gemeente Leudal is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites.